Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

ΜΙΚΡΑ Κ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ


Ο Μr. Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον Φώτη Μπόμπολα για να τελειώσει η επίθεση εναντίον του από το Θέμα(βλ. περιγραφή πολυτελούς κατοικίας στο φύλλο της προηγούμενης Κυριακής)

Ο Μάκης ετοιμάζει διαδικτυακή εφημερίδα(zougla.gr)...

Σε καλό δρομο οι σχέσεις ΔΟΛ-Γιάννας,η οποία φλερταρει και με τον Κοντομηνά.

Προστιμα ΕΣΡ:70.000 ευρώ στο EXTRA 3 για<<μετάδοση αθέμιτης μαγνητοφώνησης της τηλεφωνικής συνομιλίας του Δ.Καμπουράκη με τον Σ.Χίο>>,40.000 ευρώ στο MEGA και 30.00 σε NET,STAR,ALTER KAI ALPHA για μη τήρηση της πολιτικής πολυφωνίας εις βάρος του ΚΚΕ.Τα καναλια πάντως αμφισβητούν την ορθότητα των μετρήσεων του ΕΣΡ.30.000 ευρώ για υποβάθμιση προγράμματος σε ALPHA και STAR διότι μετεδιδαν σκηνές της διενέξεως μεταξύ Λαζόπουλου και Καρβέλα σε ώρα παιδικής τηλεθέασης.30.000 ευρώ σε ANTI και ALTER για τη χρήση κρυφής κάμερας.

Για το ριαλιτι <Βaby Dance>του ALPHA απλή σύσταση.Μάλιστα απλή σύσταση για ένα πρόγραμμα που καλλιεργεί στις παιδικές ψυχές τον αθεμιτο ανταγωνισμό και τον τυχοδιωκτισμο,που εκμεταλλευεταί τις δεξιοτητές τους για την ΑGB.

Γιατί τόσο αυστηρή κριτική για τον νέο αρχιεπίσκοπο κύριε Κουρη του Παρόν;;;

Ρεστης και Κυριακού καθ" όδον για το ελληνικο ΜTV(να αναφέρουμε πως ο κύριος Μ.Κυριακού δραστηριοποιείται στον χωρο των ΜΜΕ στα Βαλκανία-π.χ. έχει κανάλι στη Βουλγαρία)


Δεν υπάρχουν σχόλια: